TMS Ringsted – Team Tvis Holstebro 27-27 (15-16)

TTH’s sidste kamp i 00’erne var en skuffende omgang. Efter at have ført det meste af kampen, i begyndelsen af kampen endda med 1-8, måtte TTH nøjes med uafgjort mod TMS Ringsted. Den uimponerende indsats indsats indebar bl.a. tre brændte straffekast og tre spildte overtalsperioder i anden halvleg. Heldigvis har TTH hele januar til at komme ovenpå igen! TTH får dog lov at overvintre på sjettepladsen, á point med Skjern, som vandt dagens opgør med Nordsjælland. Kampen i tal.

Mål for TMS: Karsten Andersen 12 (4), Troels Jørgensen 6, Frederik Milbo 2, Jesper Fredin 2, Lasse Uth 2, Rune Poulsen 1, Rasmus Wegmann 1, Oliver Pedersen 1.

Målscorere for TTH: Joacim Ernstsson 7, Lars Erik Bjørnsen 5, Søren Tau 3, Heino Holm Knudsen 3 (2) og Marius Hovde Andersen 3, H. C. Lund 2, Lars Rasmussen 2(1), Søren Hansen 1, Søren Rostved 1.

Udvisninger: TMS 7, TTH 4.

Dommere: Henrik Mathiessen & Hans Henrik Staal.