Team Tvis Holstebro – SønderjyskE 29-27 (18-14)

Kampen i tal

Dragerne hev en sejr hjem mod SønderjyskeE på 29-27. Det holdt ellers hårdt, da udeholdet udlignede til 27-27 med 1,46 minutter igen, efter at TTH havde ført hele kampen. Tvis Holstebro sikrer sig med sejren en midlertidig andenplads med 1 kamp og 1 point mere end GOG.  Der er nu med 3 kampe igen 4 point ned til BSH og Skjern på fjerde- og femtepladsen, så meget skal gå galt, hvis ikke vi får point med over i slutspillet. Der var endeligt comeback til Jonathan Würtz, der kvitterede med 3 mål. Peter Balling så direkte rødt ved stillingen 27-24 efter 53,37 minutter. Den kommende TTH-spiller Aaron Mensing blev topscorer for sønderjyderne med 6 mål.

Kampen i tal.

04.03.2020 Herreligaens 23. spillerunde:

Team Tvis Holstebro – SønderjyskE 29-17 (18-14)

TTH
Redninger: Sebastian Frandsen 17/44 (39%).
Mål: Magnus Bramming 5(2), Nikolaj Enderleit 5, Johan Meklenborg 5(1), Jonas Porup 4, Jonathan Würtz 3, Peter Balling 3, Christoffer Cichosz 2, Kasper Kildelund 2.

SE
Redninger: Josip Cavar 5/32 (16%), Christoffer Adsersen 0/1 (0%).
Mål: Aaron Mensing 6, Jon Andersen 4, Alec Smit 4, Oliver Eggert 3, Amar Halfdansson 3(2), Mikkel Møller 2, Oskar Sunnefeldt 2, Josip Cavar 1, Lasse Hamann-Boeriths 1, Frederik Ladefoged 1.

Udvisninger: TTH 1 + diskvalifikation til Peter Balling, SE 3.

Tilskuere: 1.708 i Gråkjær Arena.