Team Tvis Holstebro – Århus Håndbold 26-20 (9-8)

Første halvleg af aftenens ligapræmiere mellem Team Tvis Holstebro og Århus Håndbold tilhørte målmænd og forsvar. Kun 15 mål blev der scoret i en meget lige første halvleg, hvor Anders Petersen i TTH-målet og Jan “Tromle” Nielsen i den anden ende havde redningsprocenter over 50. Aarhusianerne kom bedst ud til anden halvleg, men så begyndte kræfterne at slippe op. Anført af en bolderobrende og kontrascorende Patrick Wiesmach, og med en fortsat pragtpræsterende Anders Petersen i målet, gjorde TTH 14-16 til 23-17 på ti minutter. Og så var den kamp afgjort. TTH’s damer kom også godt i gang med ligasæsonen med en sejr på 28-21 over Aalborg DH efter 13-11 ved pausen. Kampen i tal.

Mål, TTH: Patrick Wiesmach 9, Magnus Bramming 5, Søren Hansen 3, Mads Christiansen 3, Jakob Thoustrup 2, Michael Damgaard 2, Allan Damgaard 1, Christian Albertsen 1.

Mål, ÅH: Torben Vinther 4, Mikkel Saad 4, Simon Birkefeldt 4, Rasmus Nielsen 2, Mads Lind 2, Nikolaj Veje 1, Mikkel Øris 1, Fredric Pettersson 1.

Udvisninger: TTH 3, ÅH 5.

Rødt kort: Klaus Thomsen, TTH (3 udvisninger); Mads Lind, ÅH (3 udvisninger)