Team Tvis Holstebro – Aalborg Håndbold 29-29 (17-13)

Når man begynder en kamp med at komme foran 6-0 smager det allerede lidt af to point. Lørdag viste det sig dog at være en farlig føring for Team Tvis Holstebros herrer, der måtte nøjes med et enkelt og heldigt point mod Aalborg hjemme i Gråkjær Arena. Føringen byggede på usædvanlig sløset aalborgensisk spil og aalborgenserne spillede sig op i slutningen af kampen. I løbet af de sidste tyve minutter blev 20-15 til 29-29 og havde det ikke været for et TTH-mål på straffekast efter tid havde gæsterne taget de to point med nordpå. Aalborg og TTH spillede også uafgjort i Aalborg i efteråret og har spillet uafgjort i hele tre af de sidste fem opgør. Efter 20 kampe i grundspillet ligger TTH på fjerdepladsen med to point ned til Skjern og tre point op til KIF og BSV. Kampen i tal.

Stillinger undervejs: 6-0, 9-3, 12-5, 13-10, (17-13), 20-15, 22-22, 28-26, 28-29, 29-29.

Mål for TTH: Heino Holm Knudsen 7 (2), Patrick Wiesmach 6 (1), Joacim Ernstsson 3, Søren Tau 3, Søren Hansen 2, Mads Christiansen 2, Jakob Green Jensen 2, Petar Nenadic 2, Michael Damgaard 2.

Mål for AaH: Jacob Bagersted 10, Jonas Larholm 4, Håvard Tvedten 4, Johan Jakobssen 4, Jan Lennartsson 3, Kristian Kjelling 2, Henrik Møllgaard 2

Udvisninger: TTH 5, AaH 3.

Tilskuere: 2.114.