Møgtur til Mors

Kampen i tal

Det bliver ikke en gentagelse af Final 4 i denne omgang. Team Tvis Holstebro tabte den afgørende kvartfinale til Søren Hansens gamle trupper fra Mors-Thy, der viste godt angrebsspil. De 10 dages spillepause havde således ikke gjort noget godt for Team Tvis Holstebros forsvarsspil, der kom til kort i den foretrukne 6-0 variant. Tempoet manglede i fødderne og tacklingerne kom for ofte for sent. Heller ikke målmændene havde en heldig dag. Det blev kun til 7 redninger i alt, og særligt på fløjskudene var indsatsen ikke prangende. Sporadiske forsøg med et 5-1 forsvar kunne ikke vende kampen, der var domineret af hjemmeholdet fra midten af første halvleg frem til slutfløjtet. Mors-Thy førte således 18-16 ved pausen og vandt 35-31. I angrebsspillet og kontraspillet dominerede Magnus Bramming, der er blevet sin skade kvit, som så mange gange før, mens det kun var Aaron Mensing blandt bagspillerne, der for alvor var en trussel. Heldigvis ved vi, at holdet har et stort potentiale og kan spille meget bedre end i dag. Der skal nok vente sejre rundt om hjørnet.

Efter exit i Europacuppen og pokalturneringen kan TTH nu koncentrere sig 100% om ligaen, hvor der venter 16 kampe i grundspillet, der gerne skulle resultere i en plads i slutspillet. Helst med point med i rygsækken. Dette arbejde begynder i morgen, når spillerne møder ind til træning. Mon ikke der skal bruges en del tid på forsvars- og målmandsspillet?

Kampen i tal.

11.11.2020 Pokalturneringens kvartfinale:
Mors-Thy Håndbold – Team Tvis Holstebro 35-31 (18-16)

TTH:
Redninger: Sebastian Frandsen 17% (5/29), Rickard Frisk 18% (2/11).
Mål: Magnus Bramming 9, Aaron Mensing 8, Christoffer Cichosz 4, Kay Smits 3, Jeppe Hauskov 2, Jonas Porup 2, Johan Meklenborg 1, Odinn Rikhardsson 1, Allan Damgaard 1,

MTH:
Redninger: Rasmus Bech 33% (15/45).
Mål: Bjarke Christensen 10, Mads Hoxer 10, Allan Toft 6, Frederik Tilsted 3, Erik Toft 3, Jonas Gade 1, Lasse Pedersen 1, Tim Sørensen 1.

Udvisninger: MTH 2, TTH 4.

Tilskuere: Max. 450 i Sparekassen Thy Arena i Nykøbing Mors (coronarestriktioner)