Lemvig-Thyborøn Håndbold – Team Tvis Holstebro 26-30 (13-13)

Kampen i tal

TTH sikrede sig adgang til pokalturneringens kvartfinale med en sejr på 26-30 i Lemvig, hvor der for første gang længe var tilskuere til en betydende kamp. Dog kun på hvert andet sæde. Efter en meget lige første halvleg kom TTH i kontrol med sikkert angrebsspil i anden halvleg og kørte sejren hjem via 22-23 og 24-29 til slutresultatet 26-30. Truppen virker stærk med god bredde og stærke profiler. Det tegner godt for sæsonen. En anden god nyhed er, at højrefløjen Jeppe Hauskov har underskrevet en etårig kontrakt og kan få comeback efter 2 års skadespause. Desuden er der allerede nu skrevet kontrakt for næste sæson med højreback Jonas Gade – der afløser Kay Smits – og playmaker Frederik Tilsted, begge fra Mors-Thy Håndbold. Det tegner til, at vi fortsat har et tophold i de næste sæsoner! Nu mangler vi bare, at vi alle kan komme som tilskuere til kampene, hvor der stadig er et maksimum på 500 personer.

Kampen i tal.

28.08.2020 Pokalturneringens ottendedelsfinale:

Lemvig-Thyborøn Håndbold – Team Tvis Holstebr0 26-30 (13-13)

TTH:
Redninger: Sebastian Frandsen (17/40), Rickard Frisk (0/1).
Mål: Magnus Bramming 6, Johan Meklenborg 5, Aaron Mensing 4, Christoffer Cichosz 4, Jonas Porup 4, Odinn Thor Rikhardsson 3, Jesper munk 2, Nikolaj Enderleit 1, Kay Smits 1.