Fredericia HK – TTH 33-35 (18-15)

Kampen i tal

Der var lyndebut, rødt kort og et flot comeback denne aften i fæstningsbyen. Ved stillingen 11-10 midt i første halvleg fik den tidligere Mors/Thy-målmand Nicklas Graugaard Nielsen sin debut for TTH. Han havde skrevet kontrakt i ugens løb, da den sædvanlige førstemålmand Sebastian Frandsen havde pådraget sig en skade. Det blev en fin debut med 3 redninger på 10 forsøg, inden Richard Frisk igen tog over fra begyndelsen af anden halvleg. Her var stillingen 18-15. Ved 19-16 så Jesper Munk rødt, og det blev til 22-18 til hjemmeholdet. Så vågnede Frisk og resten af dragerne op. Midt i anden halvleg blev der udlignet til 25-25, og i resten af kampen var TTH i teten. Målfesten endte 33-35 og Frisk sluttede kampen med en redningsprocent på hele 38%. I angrebet førte Aaron Mensing sig frem med hele 9 mål. Flot sejr over formstærke FHK, der havde vundet de seneste 4 kampe og banker på til sutspillet.

Efter 13 kampe ligger dragerne på en komfortabel tredjeplads med 18 point og 5 point ned til Skjern og pladserne uden for slutspillet. Det er bestemt en godkendt halvsæson med de mange nye spillere.

Kampen i tal.

25.11.20 Herreligaens 13. spillerunde:

FHK
Redninger: Emil Tellerup 22% (5/23), Jimmi Andersen 36% (9/25).
Mål: Kristian Stoklund 8(2), Nicolaj Nørager 5, Martin Bisgaard 5, Mathias Hedegaard 5, Anders Martinusen 3, Jakob Frederiksen 2, Kasper Young 2, Rasmus Ejlersen 2, Jakob Mikkelsen 1.

TTH
Redninger: Rickard Frisk 38% (14/37), Nicklas Graugaard Nielsen 30% (3/10).
Mål: Aaron Mensing 9, Magnus Bramming 7(2), Johan Meklenborg 6, Christoffer Cichosz 5, Odinn Rikhardsson 3, Kay Smits 3, Jonas Porup 1, Tobias Bay 1.

Udvisninger: FHK 3, TTH 5 (heraf 3 til Jesper Munk).

Tilskuere: 420 i thansen Arena i Fredericia (coronarestriktioner).