TTH – SG Flensburg Handewitt

Sommerferien lå tydeligvis lige om hjørnet da Flensborgs nykårede tyske mestre gæstede dragens hule.

Sommerferien lå tydeligvis lige om hjørnet da Flensborgs nykårede tyske mestre gæstede dragens hule.
Efter en lang dag på golfbanen mødte Flensburg-stjernerne lidt forsinket op på IC Vest. Den danske kvartet bestående af Lars Krogh Jeppesen, Lars Christiansen, Søren Stryger og ikke mindst Joachim ”Traktor” Boldsen var alle med da den tyske bus med et stort billede af Joachim Boldsen på siden og teksten ”Deutsche Meister 2003-2004” på forenden trillede ind på parkeringspladsen. Flensburg manglede dog den skarpe højre back Marcel Lijewski som var blevet syg.

Ganske som ventet var IC Vest fyldt godt op med cirka 1950 tilskuere. Dette gav en fornuftig stemning til denne opvisningskamp og det skulle faktisk vise sig at denne kamp skulle blive meget underholdende – alt taget i betragtning.

Fra start af viste dragerne tænder. Især Jesper Ahle brillerede fra kampstart af, hvilket må siges at være meget positivt. Det så umiskendeligt ud som om han er klar til at fylde ud efter Nøddesbos afgang til vicemestrene fra KIF. Ved stillingen 7-7 så det imidlertid ud til at jætterne fra syd vågnede en smule op, og her trak de tyske mestre fra i så stor grad at de fleste nok ville have troet at det var sket. Pausestillingen blev 12-18. Men dragerne ville det anderledes og de åd sig bid efter bid ind på tyskerne og kom i slutningen af kampen faktisk foran. Med 30 sekunder tilbage ved stillingen 31-30 til TTH brændte Jacob Thoustrup en helt fri kontra, men til stor fornøjelse for de mange gæster på Vest skød Søren Stryger i de døende sekunder af kampen over mål.

Ud over at det bare er flot at have slået de tyske mestre kan man sige at der var meget positivt at se næsten alle de nye drager i uniformen. Målmændene gjorde det glimrende og de andre gjorde det også fornuftigt. Især Jesper Koch viste bestemt evner for pladsen som dirigent i angrebet og lynede et par gange med sin berygtede underhånd. Desuden skal Martin Kristensen have ros. Han kørte i sådan en grad rundt med de tyske målmænd. Og det må siges at være imponerende. Dan Beutler er ellers en klassemålmand.

Om Flensburg må det siges at de så både meget slidte og ikke synderligt engagerede ud. Lars Christiansen var helt skidt og brændte en 5-6 oplagte scoringsforsøg. Lyspunkterne i Flensburg må siges at være to spillere. Stregspiller Klimovets hyggede sig på banen og lavede flere elegante detaljer. Imponerende niveau hans fysik taget i betragtning. Desuden kan man kun fryde sig over nordmanden Kristian Berge som ganske enkelt bevæger sig rundt på et fremragende teknisk niveau. Stregindspil i verdensklasse og listige afslutninger som var de taget direkte ud af håndboldens lærebog.

Alt i alt havde de mange tilskuere en sjov oplevelse med en håndboldkamp som i glimt indeholdt prøver på hvad de to hold magter teknisk.

Udgivet Kategorier Ikke-kategoriseret