En gammel drage vender hjem…

Michael Bruun vender hjem til Holstebro efter en periode i Bjerringbro.

Michael Bruun vender hjem til Holstebro efter en periode i Bjerringbro.
Landholdsspiller og tidligere drage Michael Bruun vender nu snuden tilbage til det vestjyske. Her skal han atter trække i dragens skællede dragt, og får igen lov til at genoptage samarbejdet med sin gamle mentor, målmandslandsholdstræner Antoni Parecki. Desværre må dragerne på samme tid tage afsked med ligalandsholdsspiller Morten Sejer, som dermed kun fik et halvt år i Holstebro. Sejer ryger den modsatte vej af Michael Bruun til Bjerringbro som en del af en aftale som også inkluderer en ukendt, men ifølge pressen, betydelig sum penge.

Michael Bruun er en rutineret målmand og en stor kapacitet at få tilbage i hulen når redningsplanen efter VM i herrehåndbold skal igangsættes i Team Tvis Holstebro. Michael Bruun er kendt som en af de få målmænd som det, når en hvis herre tager ved ham, kan lukke fuldstændigt af og gøre livet mere end surt for alle modspillere. Hans temperament sætter ham i stand til at hjælpe med hive sit hold op hvis spillet er gået i stå, hvilket kan blive en værdifuld ting for et TTH-mandskab som skal til at hente flere point hvis det frygtede spil om de fire pladser i bunden af ligaen skal undgås.

En stor tak skal lyde til Morten Sejer, som med sin farverige væremåde (og pandebånd) har gjort meget godt for dragerne og tilskuerne på IC Vest. Blandt andet er det blevet til tre gange med titlen ”dagens drage”. Det er mere end ærgerlig at måtte tage afsked med ham, og der skal fra Flammens side af lyde en hilsen om god vind i fremtiden, hvor han som nævnt skal tordne ud for lokalrivalerne fra Bjerringbro. Vi glæder os til igen at se ham på IC Vest til de berømte/berygtede lokalopgør.

Hvis man skal forsøge at udlede noget af byttet af målmændene mener undertegnede at man må acceptere at Michael Bruun nok p.t. er den stærkeste målmand af de to, men der er dog et par diskussionsværdige problemer. For det første kan der stilles spørgsmålstegn om hvorvidt det har været smart af klubben, hvis rygterne taler sandt og klubben har betalt et stor beløb for en spiller som alligevel ville være kommet til klubben indenfor seks måneder. Men det er en vurdering fra klubbens side, og her mener man at situationen er så akut at handelen er nødvendig. Desuden kan det betegnes som et problem at klubben nu står med to relativt gamle målmænd som betragtes som henholdsvis første og andetvalg. For Morten Sejer, som nok indeholdt et større fremtidsperspektiv end hr. Bruun, er nu væk og det unge talent Rasmus Lind ser således ikke ud til at ville få mere spilletid. Hvis ikke det sker, vil Rasmus Lind måske gå tabt for klubben, som så senere risikerer at stå med et stort problem på målmandsposten. Det skulle jo nødig gå som med tidligere Tvis KFUM målmand Kristian Lynggaard, som blev ”deponeret” og glemt i HF Mors og senere forsvandt til Fredericia, hvor han nu gør det fremragende (når han ikke er mål for kasteskyts).

Alt i alt vil Flammen gerne byde Michael Bruun et stort ”velkommen hjem”. Vi glæder os til atter at se dig i dragens dragt…

Udgivet Kategorier Ikke-kategoriseret