Én Bomber-John i Danmark!

At første halvleg sluttede 13-13 var der i og for sig ikke noget bemærkelsesværdigt ved. Det interessante var, at kampen mellem TTH og HK Roar stod mellem Bomber John Mikkelsen, der trods alderen virkelig giver den gas i øjeblikket, og Roars skarpretter Jesper Blond. Her var stillingen ved halvleg også uafgjort – 10-10.
Kampen mellem de to store profiler blev samlet i anden halvleg vundet af Jesper med 13 mod 12. Dette var dog ikke nok for Roar til at give dem deres tredje sejr.

Hjemmeholdet strammede nemlig grebet i anden halvleg. Forsvaret kom omsider på plads, og bredden i angrebsspillet blev større. Landsholdsaktuelle Sinisa Markota, Jesper Nøddesbo, Jacob Thoustrup og også 200-kampsjubilaren Morten B. Hansen gjorde sig gældende i anden halvleg. Det hele sluttede med en sikker sejr til bønderne fra Vest på 27-20.

En værdig hjemmebaneafslutning på en ganske flot debutsæson for Team Tvis Holstebro, der nu blot mangler den sidste kamp i Aalborg. En sejr oppe nordpå vil sikkert betyde en fortjent placering i den bedste halvdel.

Fanklubben Flammen takker hermed for en på mange måder opløftende sæson, og vi vil også bringe de varmeste rødhvide hilsener til træner Kurt Nielsen og Morten B. Hansen. De skal nu nyde pensionisttilværelsen efter mange flotte år i Tvis KFUM og Team Tvis Holstebro. Vi vil savne jer…