For urutineret

Ingen kunne sige hjemmeholdets finurlige fløjspiller Dennis Kirkegaard imod, da han efter kampen konstaterede: »Det var for urutineret. Når man sætter en otte måls føring til, skal man være utilfreds,« lød det.

Med fire hurtige mål i de fem første minutter af anden halvleg havde hjemmeholdet med en føring på 20-12 bragt sig på sejrskurs.

Landsholdsmålmand Michael Bruun blev for anden gang i kampen taget ud, og det var et godt taktisk træk.

Jan »Tromle« Nielsen fik sammen med et forsvar, der pludselig arbejdede hurtigere, stoppet hjemmeholdets stormløb, og et kvarter senere havde sidste sæsons sølvvindere fået udlignet.

Tvis-holdet benyttede to minutter i undertal til at tage en to-måls-føring, men heller ikke den, kunne hjemmeholdet udnytte. Tværtimod piskede norske Geir Daniel Larsen sine holdkammerater frem og gik sammen med veteranen Heins Kart Pedersen og Mads Nielsen forrest i kampen for point.

Udligningen til 26-26 sørgede Heins Kart Pedersen for på et gennembrud, da Tvis-spillerne snorksov og glædede sig lidt for hurtigt over Lau Jakobsens mål til 26-25.

Martin Kristensen fik ved Tvis-føring på 22-20 det røde kort, og protesterne var der ingen grund til, da grebet omkring halsen på Heins Kart Pedersen ikke kunne skjules for de to dommere.

Stærkt forsvar

Skjern-forsvaret holdt hjemmeholdet Fredericia i en skruestik, og modsat Team Tvis havde vestjyderne ikke problemer med at holde den otte måls føring, som de havde sikret sig ved pausen.

»Vores 5-1 forsvar med René Hamann Boeriths liggende fremme fungerede nærmest optimalt i de første 30 minutter. Fredericia Paw Peters lavede fire ordinære mål, mens det femte var på et straffekast,« siger Skjerns sportschef Carsten Thygesen.

Jonas Degnbol tog stærkt fra i målet, men efter pausen havde træner Anders Dahl-Nielsen råd til at bruge alle sine spillere. Skjern førte 27-14, men slappede så af til sidst og vandt 29-21.

Thomas Larsen var stærk på venstre fløj, og Michael Knudsen og Kristian Gjessing kan i dag tage til landsholdets træningslejr med henholdsvis seks og fem mål i bagagen.

Kilde: B.T..