Plankeværket der blev rejst

Rasmus Lind, TTH-LTH, 2011. Foto: hfoto.dk

Hvad der på papiret lignede en hård kamp på Fyn blev afgjort efter ca. 20 minutter da TTH var foran 4-11. Specielt en velspillende Rasmus Lind gjorde livet svært for GOG, mens også Anders Oechsler viste fortidens angrebs vilje.

Kampen startede meget lige og målfattigt. TTH kom bedst fra start, men måtte se sig indhentet ved 2-2. Herefter fandt TTH dog igen momentum og kom foran 4-2 efter 9 minutter. Specielt en velspillende Rasmus Lind bag det sædvanelige offensive 6-0 forsvar.

Herefter stod GOG stille og syntes ikke at kunne finde hullerne i et hårdt kæmpende TTH forsvar. På trods af forsvaret flere gange er betegnet som 6-0, mindede det mere om mand-mand. Dette gjorde at GOG lavede mange tekniske fejl som både Patrick og Magnus kunne straffe med effektivt kontraløb.

Patrick Wiesmark formåede yderligere at trække en udvisning, hvilket gjorde GOG’s scoringsproblemer endnu mere tydlige. GOG måtte derfor gå hele 9 minutter uden en scoring hvorfor stillingen efter 20 minutter lød på hele 4-11 til gæsterne.

En timeout fra GOG gjorde dog at fynboerne igen fik gang i målscoring. Både på deres sædvanlige kontraspil, men også på mand-mand spillet hvor GOG’s ”indianer”-håndbold med hurtige føder gjorde det svært for de store drenge i TTH forsvaret. GOG kunne derfor hente lidt ind og gå til pausen nede med 5 mål, 9-14.

GOG fik det første mål efter pausen, og spillede klart mere offensivt og med mere hastighed. Dette udmøntede sig dog, igen, ikke i mål. Efter GOG’s første mål skulle der igen gå 9 minutter(!) før de scorede igen.

TTH fortsatte med Peter Balling på højre back, på trods af at han ikke havde spillet nogen god første halvleg. Klavs Bruun forsøgte også at lægge op til den unge Balling, men i modsætning til weekends kamp ramte han overhovedet ikke dagen.

Da Balling ikke ramte dagen, gjorde alle andre det stort set. Offensivt luntede TTH fortsat afsted, og gav et billede af at have et gear mere, mens forsvaret endelig kom på et niveau man kan forvente af truppen. Alt hvad der kom forbi forsvaret blev dog mere eller mindre legende let snuppet af Rasmus Lind.

GOG fik listet en enkelt bold ind i netmaskerne igen efter 10 minutter af anden halvleg, men der var kampen afgjort og TTH i front med 10 mål. Den store føring lullede gæsterne i søvn, og TTH tog sig derfor også en 10 minutters scoringspause. Pausen benyttede GOG til at reducere til blot at være nede med 7.

Klavs Bruun tog derfor en timeout, og indenfor kampens næste 2 minutter var TTH igen tilbage på en føring på 10 mål.

Det skal yderligere bemærkes at assistenttræner Søren Hansen fik ca. 2 minutter på banen i dagens kamp efter en længere skadespause.

Selvom Mike Jensen i GOG målet ikke stod en dårlig kamp var det Rasmus Lind der stjal rampelyset. Rasmus kunne sende tankerne tilbage til sidste sæsons opgør hvor, den nu bortrejste, Kevin Møller pillede pynten helt af TTH.

Selvom Anders Oechsler i dag gjorde en god figur i forsvar, såvel som angreb er der ingen tvivl om at TTH’s sidste skanse Rasmus Lind i dag tager titlen som dagens drage.