Can you feel the love tonight …

Der var dømt skæbnekamp inden dagens møde mellem de to nedrykningstruede mandskaber fra henholdsvis Team Tvis/Holstebro og Silkeborg-Voel KFUM. I aften skulle det konstateres om sejren over FCK var en enlig svale eller ej.

Dragerne startede med at spyde ild allerede fra start og kom foran med 3-0 før gæsterne følte sig lidt for brændte. De to mandskaber fulgtes godt ad de første 10 min. med stillingen 6-5 til hjemmeholdet. Herefter trak dragerne lidt fra til 11-9 efter 20 min, med en periode, hvor forsvarsspillet hos begge hold enten var fraværende eller ikke eksisterende. Det blev bl.a. inden på Michael ”hjemvendt søn fra Bjerringbro” Bruuns debut i TTH-målet, da der ikke var megen hjælp at hente til hans redningsforsøg. Heller ikke substitutten Kim Andersen formåede at tage fra for alvor og hjemmeholdet mistede muligheden for at trække fra inden pausen. Dette blev hjulpet godt på vej af en 4-6 situation i de grønnes favør, efter en mystisk udvisning til det unge, men efterhånden etablerede, håb René Madsen. Holdene gik til pause med 16-15 og de 1575 fremmødte var endnu ikke blevet imponeret. Dennis Kirkegaard var stort set eneste mand, som holdte hjemmeholdet inde i kampen med 8 scoringer i de første 30 min.

Slam sagde det, da de to hold gav bolden op til 2. halvleg, efter publikum i pausen var blevet underholdt af de unge cheerleaders fra balletskolen. Efter 5 min. var dragerne bagud med 18-19. Her blev de hvide igen ramt af en 4-6 situation, men det hjalp ikke de grønne, da Kim Nielsen udlignede til 19-19, som senere blev til 21-21. I de 47. min kom TTH igen i undertal, da Jesper Ahle måtte ud og drikke te på bænken. Symptomatisk for kampen var det i denne undertals periode at dragerne trak fra til 25-22. Dette skyldtes til dels at publikum var blevet vækket til live af ”Flammen” og leverede en fantastisk kulisse, samt at Kim Andersen valgte at lukke målet i TTH`s ende, 15 minutter før tid – måske med påskriften: Folk i grønt – ingen adgang!

Til undertegnedes store tilfredshed lykkedes det altså at knække dagens modstander med 10 minutter igen. 5 minutter manglede af kampen hjemmeholdet pludselig førte med 29-23 og sejren var sikker. De sidste 60 sekunder stod samtlige 1575 tilskuere op under ”Flammens” opfordring og klappede taktfast dragerne frem til den anden sejre af to mulige i 2. runde af ligaen. Kampen endte med en sejr på 32-25 og sluttede desuden af med at M. Bruun pillede det sidste straffekast i affæren.

Til slut skal der lyde et kæmpe TAK! til publikum for deres medlevenhed, samt til Holstebros Musikskoles fan-orkester, som leverede et forrygende indsats.

Det ser ud til at vi er på vej mod lysere tider, og derfor håber vi naturligvis på at se mange fremmødte ved bussen når vi onsdag drager mod HK-ultras (læg mærke til navnet, som minder om en flok italienske tifosi) hjemmebane i Fredericia.