Team Tvis Holstebro – Århus Håndbold 25-22 (12-10)

Den onde ånd fra Århus var på besøg til julefrokost i Gråkjær Arena lørdag aften. Om det er snapsen der havde ramt gæsterne vides ikke, men TTH tog sin anden sejr over Smilets by i denne sæson. TTH havde problemer med gæsternes tilbagevendte Emil Nielsen, der stod en god kamp og blandt andet tog flere straffekast, men det var ikke tilstrækkeligt for Veje og Tromles tropper, som selvom de hentede en seks måls føring må køre tomhændet mod øst. Læs videre “Team Tvis Holstebro – Århus Håndbold 25-22 (12-10)”

Aalborg Håndbold – Team Tvis Holstebro 25-26 (9-14)

Er marginalerne ved at vende? For anden gang i træk i ligaen var det TTH der trak det længste strå med scoringen i det døende minut. Efter en god første halvleg kostede otte dårlige minutter i anden halvleg føringen, men efter en Aalborg føring scorede Martin Hansen til slutresultatet 25-26 med fem sekunder igen. Læs videre “Aalborg Håndbold – Team Tvis Holstebro 25-26 (9-14)”

Bjerringbro Silkeborg – Team Tvis Holstebro 27-20 (16-10)

Team Tvis Holstebro sikrede sig et temmelig dårligt udgangspunkt for den anden DM-finalekamp med et nederlag på syv mål til Kapitalalliancen i Silkeborg. Som om det ikke var nok, udgik Dagens Drage, Simon Birkefeldt, i anden halvleg med en brækket hånd og må se lørdagens returopgør fra sidelinjen.

Læs videre “Bjerringbro Silkeborg – Team Tvis Holstebro 27-20 (16-10)”