Et mesterskab værdigt

I Aarhus synger de, “I troede vi var døde og borte…”, det samme sagde mange om Team Tvis Holstebro inden dagens afgørende DM-finale. Westerholm og co. ville det dog anderledes. TTH spillede en flot kamp, men nåede aldrig helt op hvor guldet var i Holstebro. Vestjyderne vandt slaget, men tabte krigen. Læs videre “Et mesterskab værdigt”

GOG – Team Tvis Holstebro 27-28 (11-12)

Team Tvis Holstebros herrer tog første stik i kampen om en plads blandt de to bedste hold i Danmark, da det onsdag blev til en sejr på et mål i Gudme i første DM-semifinale. Patrick Wiesmach blev topscorer for TTH med seks mål og blev undervejs medlem af den eksklusive klub for spillere, der har scoret over 200 mål på en sæson i ligaen. For hjemmeholdet nettede Minik Dahl Høgh ti gange. Begge spillere kan i øvrigt spille deres sidste kamp for deres respektive hold på lørdag.

Læs videre “GOG – Team Tvis Holstebro 27-28 (11-12)”

Team Tvis Holstebro – Skjern Håndbold 24-27 (10-12)

Tirsdagens kamp var den sidste i slutspilspulje 1 og endte med at være uden reel betydning. Selvom Skjern vandt kampen kunne de ikke komme op på anden pladsen og selvom TTH tabte kampen var holdet sikker på den anden førsteplads i år. TTH kørte derfor godt rundt i gryden og holdt aldrig en opstilling længere end otte minutter. Læs videre “Team Tvis Holstebro – Skjern Håndbold 24-27 (10-12)”