Et mesterskab værdigt

I Aarhus synger de, “I troede vi var døde og borte…”, det samme sagde mange om Team Tvis Holstebro inden dagens afgørende DM-finale. Westerholm og co. ville det dog anderledes. TTH spillede en flot kamp, men nåede aldrig helt op hvor guldet var i Holstebro. Vestjyderne vandt slaget, men tabte krigen. Læs videre “Et mesterskab værdigt”

Bjerringbro Silkeborg – Team Tvis Holstebro 27-20 (16-10)

Team Tvis Holstebro sikrede sig et temmelig dårligt udgangspunkt for den anden DM-finalekamp med et nederlag på syv mål til Kapitalalliancen i Silkeborg. Som om det ikke var nok, udgik Dagens Drage, Simon Birkefeldt, i anden halvleg med en brækket hånd og må se lørdagens returopgør fra sidelinjen.

Læs videre “Bjerringbro Silkeborg – Team Tvis Holstebro 27-20 (16-10)”

HC Lada – Team Tvis Holstebro 25-30 (11-13)

 

Med en sejr på sammenlagt 61-52 over Lada vandt Team Tvis Holstebros damer Cup Winner’s Cup og den tredje europæiske finale på fire sæsoner. I 2013 var det Miraklet i Metz, der sikrede TTH den første europæiske guldmedalje og sidste år blev EHF Cup trofæet hentet i Rostov på baggrund af en sejr på 13 mål i hjemmekampen.

Vestjyderne havde kun en føring på fire mål med til dagens kamp og den var indhentet efter det første kvarter i Rusland. Men i stedet for at give op, steppede TTH’erne op og sikrede en sejr på fem mål på storspil fra Silje Solberg i målet og Nathalie Hagman på backen.

Med medaljen får de mange spillere, der udskifter dragehammen med andre kulører til sommer, et gyldent minde med fra denne sæson. Og vi fans får del i glæden og stoltheden. Til lykke til holdet – og tak!

Læs videre “HC Lada – Team Tvis Holstebro 25-30 (11-13)”